Liegen bij de Rechter commissaris.

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed aan mistoestanden?

Journalist (vader) politicus heeft bewust gewacht om inzagen te krijgen in het dossier over de moord van Malen Garcia Cepero bij het OM te Haarlem.

Bloed aan hun handen

Moord op bestelling. Instanties hebben gefaald.

Vader kreeg inzicht in het dossier en merkte dat veel dingen niet klopte in het dossier en vroeg zich af waarom? Was het zo politiek gevoelig dat dit bewust werd weg gelaten?
Vader was op  zes januari 2014 aanwezig op het Politie bureau voor een getuigen verhoor samen met mijn zoon. Politie Purmerend wilde graag de tijdslijn zo scherp mogelijk stellen wat er op die dag heeft afgespeeld zodat de (zieke) Dader niet kon ontsnappen door leugens op te hangen. volgens de informatie van de Politie. Men moest uitsluiten dat de dader niet de kans kreeg om te ontsnappen en eventueel de schuld in iemands anders schoen te schuiven. De nabestaande hadden daar alle vertrouwen in en met een goede begeleiding van de familie rechercheurs .

1546024_580900645327626_1284837677_n

Plaats delict ? Politie speelt verstoppertje nabestaande kan geen afscheid nemen om vader (Journalist) Compleet kapot te maken.

Vader ging zelf op onderzoek uit en zag dat de moeder van zijn kinderen liefde vol aan het koken was voor haar (gestoorde) (zieke) zoon Reinier Rivero Garcia. Die volgens het rapport van het NFI niet onder invloed was van coke en drank en alleen THC  in zijn bloed had waar je juist rustig van wordt. Alles wijst er op dat zijn haat volledig gericht was op zijn moeder die hij zat was, zij moest maar DOOD.

Jeugdzorg

Beest slacht zijn moeder af.

Het beest hier in beeld gebracht die gevangen zit in de EBI in Vucht die zijn moeder die alles voor hem over had en zij wist dat zij gevaar liep hier de Opgenomen Gesprekken van moeder die aangeeft dit kan niet zo. Zij durfde niet meer in haar eigen huis te slapen, omdat het beest de boel kort en klein sloeg. De  instanties die daar van op de hoogte waren, vermelde in het politie Rapport die ook met het beest gesproken hadden terwijl de politie ook binnen zijn geweest in de woning van de moeder volgens inzagen rapport OM en deze schade ook heb geconstateerd.

 

IMG-20131210-WA0003

 

IMG-20131210-WA0002

Rentray faalt

De verklaringen in het dossier van de instanties waren, wat moeten wij aan met dit (beest) Reinier Rivero Garcia die zoveel schade aanricht?
Het leger des Hel durft nog vlak voor de moord deze kerstkaart te sturen terwijl het beest hem bedreigde met de DOOD en hij samen met moeder naar de politie is gegaan om aangiften te doen van bedreiging, maar de politie niks konden uitvoeren? Verslaggever heeft IBS maatregeling voor minder voorbij zien komen om een persoon in deze situatie op te sluiten.
Waarom werd deze maatregelen niet uitgevoerd, terwijl Reinier vast zat voor Mishandeling van een persoon en de volgende dag weer werd vrijgelaten terwijl dit al een TBS maatregel was gezien zijn verleden.

De rechtbank komt tot bewezenverklaring van het onder 15/214078-13 ten laste gelegde feit op grond van het volgende.

Op 22 november 2013 liep aangever[slachtoffer Y] (hierna ook kortweg: [slachtoffer Y]) op de Wheredijk te Purmerend.2 Hij liep op enig moment langs twee mannen.3 [slachtoffer Y] zag dat één van de twee mannen een (baseball)pet op had, deze persoon deed een paar stappen achteruit. [slachtoffer Y] voelde opeens een klap met een vuist tegen zijn mond. Hij voelde pijn aan de linkerkant bij zijn mond. [slachtoffer Y] zag dat de man met de baseballpet hem een klap had gegeven. Hij zag dat de man met de pet hem nog een klap wilde geven, maar tegengehouden werd door de andere man.4 Verbalisant [verbalisant] zag – ten tijde van het doen van aan aangifte – aan de binnenkant van de onderlip van aangever [slachtoffer Y] een kleine beschadiging. Aangever gaf aan dat het een gevoelige plek was.5

Naar later bleek waren de twee mannen waar aangever over sprak in zijn verklaring, verdachte en getuige [getuige].6 [getuige] heeft verklaard dat zij op enig moment een man tegenkwamen toen zij voor het tunneltje gelegen aan de Wheredijk/Burgemeester D. Kooimanweg te Purmerend liepen. Verdachte, die naar eigen zeggen had gedronken en geblowd7, reageerde op deze man. [getuige] zag dat verdachte deze man duwde. Het was een slag met een arm en deze kwam terecht op de borststreek van de man. Verdachte wilde de man nog een klap geven maar dat is niet gelukt. [getuige] ging naar verdachte toe en pakte hem vast. Hij zag woede in verdachte zijn ogen.8 Verdachte heeft verklaard dat hij tijdens het incident een pet droeg, zijnde een soort baseballpet.9 Hij verklaarde dat er wel iets is gebeurd. Hij pikte het niet dat de man hem uit zou hebben gescholden. Er zou wat geduwd en getrokken zijn, aldus verdachte.10

 

Het meest wat de journalist schokte was dat de Gouwzeestraat 162 aan een ramp is ontrokken. Deze ernstige feiten zijn ook niet mee genomen door de officier Mr Mvr Visser, haar dienders liepen wel degelijk groten gevaren toen zij de woning betraden en het beest drie gaspitten had opgedraaid, met een branden gaspit om de boel op te blazen. Journalist citeert: Het rapport vermeld het volgende de diender betreed de woning via de hal en slaat rechts af naar de slaapkamer van de moeder hij hoort wel een sissend geluid en loopt door naar de badkamer waar ook niks te zien is. Hij vervolgt zijn weg naar de slaapkamer van het beest en ziet nog niks, nadat hij de slaapkamer verlaat ziet hij dat Marlen Garcia Cepero tegen de keukenkast ligt, naast het gasfornuis. De diender maakt zijn werk af kijkt in de volgende slaapkamer en vervolgt zijn weg naar de keuken. De diender bemerkt dat er drie gaspitten zijn opengedraaid met een branden gaspit om de boel op te blazen. Hulde aan deze agent die de gaspitten dicht draait, direct het pand verlaat en wacht op de Ambulance broeders die een meter bij hun hebben om een gas meting te meten. De ambulance broeders meten geen gas gevaar en de dienders zijn naar binnen gegaan. De politie Purmerend constateerde dat Marlen Garcia Cepero door een misdrijf om het leven was gekomen door haar zoon Reinier Rivero Garcia die volgens het NFI niet onder invloed was van drank en cocaïne maar wel THC in zijn bloed had en later verklaarde in het rapport ik was mijn moeder zat en daarom moest zij DOOD.

Had voorkomen kunnen worden

falen van een Gemeente medewerker van Purmerend

Schande dat hulpverleners naar dit ernstige misdrijf hun verhalen hier op hebben aangepast vast gelegd bij de Rechte commissaris.
Men had het gevoel dat er geen Tegenbewijs was wat men zelf hadden verklaard. Schokkend hoe men terwijl zij gekoppeld zijn aan justitie de wet overtreden.
Verslaggever kreeg via de telefoon van moeder een interessant gesprek in handen die wel degelijk een ander licht op de zaak laat schijnen.

shame on you

 

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.