Bezig met nieuwe gesprek WSG bekend schuld.

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed aan mistoestanden?

De redactie kreeg een nieuwe gesprek binnen van de WSG . mvr Janny Nab?

Bloed aan hun handen

Moord op bestelling. Instanties hebben gefaald.

 

nanny-nab3

Deze mvr gaat graag voor de koelkast en uniformen binnen toen ter tijd in het huisje van Job Cohen (PVDA) kreeg zij wel een warme gevoel van de uniformen die aanwezig waren? Je kan het ook benoemen mijn plasser word wat meer vochtig als normaal.

Mvr Janny Nab inmiddels niet meer werkzaam binnen de WSG geeft toch duidelijk aan dat alles maar dan ook alles mis is gegaan over het beest die zijn liefde volle mamma met 32 messteken om het leven heeft gebracht.

1544942_580881918662832_1217380540_n

Plaats delict ? Politie speelt verstoppertje nabe4staande kan geen afscheid nemen om vader (Journalist) Compleet kapot te maken.

Gesprekken liegen niet toch mvr Nap en nu is het afwachten wat de WSG gaat doen of het leger des onheils of de stichting MEE want Tanja jou gesprekken komen nog met Reinier en jou directie staat daar echt niet op te wachten hoe jij omgaat met (fraude) als het gaat om PGB terwijl jij aangeeft ik ga mijn boekje ter buiten. Papieren ondergetekend bekent bij de redactie. Maar daar hoeven wij toch geen geheim van te maken terwijl je probeert bij de RC de verklaringen af te stemmen dat moeder heel graag Reinier in huis wilde? Ben jij met deze tekst niet eens benaderd mijn dan even via afleere@gmail.com dan kan ik het verbeteren…

16924_885104198240601_1007035472845852344_n

Namens mijn kinderen en mijn wens ik je een fijne kerstdagen toen en sta even stil bij de DOOD van Marlen de moeder van de kinderen van de journalist die nog niet klaar is in deze zaak.

Burgervader wij wensen uw ook van uit de redactie fijne feestdagen, al heeft de redactie vernomen dat u de lijsttrekker van Groep Hop Purmerend de toegang heeft geweigerd met uw bodyguard  CDA lachend richting de lijsttrekker van Groep Hop Purmerend zijn landelijke uitstraling waar maakte om Groep Hop Purmerend net als in Ermelo het zwijgen op te leggen.

Geoffrey Nijenhuis Groep Hop Purmerend had het hoog zitten met het CDA tijdens de  Gemeenteraad verkiezingen kwam het CDA in gesprek en zag toch wel een degelijk kandidaat om plaats te nemen in de raad.
Men was er van overtuigd dat Groep Hop Purmerend de raad ging betreden? Maar toen viel het licht uit in de gemeente raad paniek geen uitzendingen meer, geweldig zo een actie Groep Hop Purmerend in de eindsprint uitgeschakeld wat normaal is alles terug te zien bij RTV Purmerend maar op die dag was het niet mogelijk? Geen probleem Groep Hop Purmerend komt terug . Purmerend wee nu wie ze moeten stemmen nee tegen opvang Asiel (geluk) zoekers geen ACZ  terwijl D66 Stadspartij GroenLinks PVDA CDA Oudere partij proberen toch weer de boel door te drukken. Purmerend was duidelijk met hun antwoord Nee respecteer het antwoord Nee en duw niet de bevolking meer door hun strot.
Terugkomend op de WSG verklaarde dat een advocaat deze zaak maar moest oppakken Wie weet een goede advocaat die deze klus kan klaren?
Stuur mijn een bericht via afleere@gmail.com.
Voorzitter

VVD

Deze burgervader duikt weg maar hoe lang houd hij het vol?

 

1151001_617834708300886_541747449_n

 

shame on you

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.