Kamer vragen Purmerend politieke vragen

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed aan mistoestanden?

16924_885104198240601_1007035472845852344_n

De vader heeft wat kamer vragen hoe het in deze zaak zo gruwelijk heeft kunnen misgaan terwijl er genoeg signalen waren afgegeven.
De vader vraagt zich nog tot op heden af terwijl iedereen er van op de hoogte was dat dit verkeer zou aflopen niet werd geluisterd en de gezichten werden weggedraaid.

Verwarde huurder zorgt voor meer overlast

Gezichten werden weggedraaid.

Voorzitter

VVD

Jeugdzorg

Gemeente Purmerend

3105_381400915262946_1621002809_n

Leger des Heils

Stichting Mee die Tanja haar handje boven haar hoofd houd maar nu met nieuwe bewijs heeft vader Politieke vragen.
Vader heeft jullie bedreiging geslikt tot hij gesprekken tegen kwam en dat vraagt om nieuw bewijs nieuwe kamer vragen politieke vragen binnen politiek Purmerend..

Hoeveel mensen liepen gevaar in de Gouwzeestraat 162 terwijl men wist dat dit zou verkeerd aflopen zie liegen bij de Rechter Commissaris.

Hoe kon dit zo misgaan terwijl men wist, afgelegde gesprekken bij de Rechter commissaris. Men niet wisten wat men aanmoest met het beest  en hem gedwongen bij moeder onderbracht. Gelukkig ging moeder en vader goed met elkaar om en bracht zij haar kinderen veilig onder bij haar EX . Waar zij goed mee omging en de vreugde deelde van hun twee eigen kinderen, zelfs toen het beest de boel kort en klein sloeg de moeder van zijn kinderen bij vader bleef slapen die de veiligheid voor de moeder van zijn kinderen op dat moment kon waarborgen.

Vader gaat weer zware tijden te gemoed, het liegen en bedriegen over Postbusadressen gewoonweg omdat de gemeente Purmerend ook hier aan mee werkt. Na de uitzending blijkt dit strafbaar te zijn volgens de uitzending van RTL4 nieuws.

Gesprekken liegen toch niet hoe men hier met de wet omgaan.

 

Vader heeft dus wat Kamer vragen (politiek) vragen hoe een leger des Hel mee werkt met fraude binnen de legitimatie bewijs die eigenlijk niet meer gebruikt mag worden hoe is dit mogelijk?

 

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.