Behandeling de Wier?

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed aan mistoestanden?

De behandeling is altijd tijdelijk, hoewel het bij ernstige en complexe problematiek enkele jaren kan duren. Niet alle problemen zijn op te lossen. De verstandelijke beperking verdwijnt niet en niet alle psychische stoornissen zijn te genezen.

Met de kennis van toen wist men als instanties dat men moest overgaan op strekken en rekken hopend dat de buddy PAPA Fleere het beest in het gareel kon houden en de vader van zijn (bloed) eigen kinderen bij betrokken hield. De vader heeft meer en meer gesprekken waar duidelijk naar voren komt dat de instanties hebben gefaald.

Waarom heeft men niet eerder in gesloten situatie deze behandeling ingezet zie gesprekken die zijn opgenomen..

schande wat hier is gebeurd.

shame on you

Men wist dat het beest niet meer was te behandelen en hield #moedermoord aan het lijntje. Burgemeester Mr Don Bijl kreeg het benauwd en voelde de hete adem an Groep Hop Purmerend aan komen, dit kon niet gebeuren tijdens een debat in het gemeentehuis viel de stroom opeens uit RTV Purmerend die wel bleef filmen had geen mogelijkheden om de beelden online te zetten? Dat is vreemd was men zo bang voor groep Hop Purmerend dat men zelfs bij het OM de verklaring van vader hebben weggepoetst?

http://raad.purmerend.nl/geslaagd-lijsttrekkersdebat-gemeente-purmerend

Tijdens het debat onderbrak een plotselinge stroomstoring in een deel van Purmerend de avond, maar gelukkig kon het debat doorgaan via de stroomvoorziening van het noodaggregaat. Ongeveer 200 mensen kwamen naar het stadhuis om het lijsttrekkersdebat bij te wonen. Na afloop was er nog gelegenheid om tijdens een borrel met de politici in gesprek te gaan.

Behalve RTV Purmerend kon de uitzending in de herhaling niet online zetten voor de verkiezingen..

Dit zal wel te maken hebben met een technische vraag. wat natuurlijk altijd knaagt is dat

Groep Hop Purmerend wacht op,een uitnodiging van RTV Purmerend om ook eens de andere kant van de waarheid te belichten. Durft RTV Purmerend dit aan met zoveel subsidie van uit de raad?

Politieke vragen

Had voorkomen kunnen worden

falen van een Gemeente medewerker van Purmerend

 

Klik om toegang te krijgen tot gemeenteraadsverkiezingen_purmerend_-_verkiezingskrant.pdf

Klik om toegang te krijgen tot gemeenteraadsverkiezingen_purmerend_-_verkiezingskrant.pdf

Reacties zijn gesloten.