Marlen gefeliciteerd met je verjaardag.

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed aan mistoestanden?

Moord door zoon Reinier Rivero Garcia

R.I.P Marlen Garcia Cepero 06-01-2014 + o6-01-2015

Marlen Nog gefeliciteerd met je verjaardag op 27 december 2015 had je 49 jaar oud geworden , bijna had je sara gezien.
Verslaggever heeft even gewacht met het gesprek aan te gaan met de nabestaande in dit geval de vader van het gezin. Zijn kerstdagen waren dubbel in gevuld nu blijkt dat jij als moeder tijdens de kerstdagen een veilig heenkomen zocht omdat het beest alles kort en klein sloeg in jou mooie omgeving. Jou toevlucht was in het trappenhuis en wist je geen raad meer wat je moest doen? Vader verzocht jou naar zijn woonadres te komen en  hier desnoods de feestdagen door te brengen, jij nam dit aan en jou andere kinderen hadden de avond van hun leven samen zijn op kerstnacht met hun moeder.

18838_100260706673538_7574805_n

Het beest kwam naakt naar vader toe met alleen een jas aan , met de vraag of ik wist waar zijn moeder was? Het beest had een raam ingeslagen omdat hij zijn sleutels van de woning van zijn moeder kwijt was, maar zo onder invloed was dat hij niet door had dat de sleutels in zijn jas zaten.. Vader vermelde dat hij niet wist waar moeder was en het beest verliet op dat moment de gevaren zone aan veiligheid die vader de moeder van zijn kinderen gaf.

601231_569787863105571_1895720699_n

Het wrangen van alles is dat alle instanties wisten wat hier afspeelde en men dit liet gebeuren, het is dat vader en moeder goed met elkaar om gingen en moeder veiligheid zocht voor haar andere kinderen en deze veilig onderbracht bij vader om erge situatie te voorkomen.

 

Dan komt de telefoon van Marlen in beeld met nog meer gesprekken die zijn opgenomen nu inmiddels in bezit van de redactie en durven nu naar buiten te treden omdat de Gemeente ambtenaar niet eerlijk is gewest tegen zijn Burgemeester die ook natuurlijk verantwoordelijk is voor deze gezinsdrama, maar zijn onderdaan maatregelen had moeten nemen naar signalen en gesprekken die hier  nog meer te beluisteren zijn en online zullen worden gezet waardoor de positie van de verantwoordelijke ambtenaar aan het twijfelen zal brengen en zich de eer aan zich zelf moet houden om de handdoek in de ring te gooien. Zolang deze ambtenaar wordt gedekt van uit de gemeente loopt men meer en meer het risico dat deze beerput een stank af geeft waar geen knijper tegen op gewassen is.knijper
Normaal na zo heftige moord zoeken instanties de nabestaande op of zij wat kunnen beteken in de gehele afwikkeling, maar in deze zaak tijdens de verkiezingen van Groep Hop Purmerend zocht men de vader op om deze het zwijgen op te leggen omdat men er van uit ging dat er geen bewijsmateriaal aanwezig was. Vader wist dat er bewijs was hij was immers bij de gesprekken aanwezig , maar zijn woord als politicus ook tijdens het gesprek met de afvaardigen van de gemeente Purmerend werd weg gefuifd als zijnde wij gaan niks vergoeden want vader heeft niks te overleggen.

10616326_692991130785243_4386574792652353032_n

http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/waterland/article27008898.ece/Fleere-en-de-gemeente-Purmerend-begraven-de-strijdbijl?utm_source=www.hetnieuws.in&utm_medium=embed&utm_content=

Vreemd Dat politiek Purmerend geen vragen stelt aan de burgemeester waarom men niet heeft ingegrepen terwijl de vader las in het dossier dat het beest drie gas pitten opendraaide met een branden om zo de boel nog eens op te blazen? Gouwzeestraat is gelukkig hier ontkomen aan een ontploffing die zo had kunnen aflopen?

os_T_281215_DRACHTEN_PS20635

Helden aan de politie agent die de woning betrad, zijn ronden maakt en ziet dat moeder in de keuken als een beest is afgeslacht en de gaskraan dicht draait en wacht op de ambulance personeel om meting te verrichten of alles veilig is om het gebouw te betreden.

De vader begrijpt niet de strafmaat nu hij meer informatie boven water krijgt? De verdachten het beest was niet onder invloed van coke en Drank had wel THC softdrugs in zijn bloed waar je normaal rustig van word en niet de neiging heeft om je moeder te vermoorden en de gaskranen op te zetten.

https://youtu.be/CHekNnySAfM

Wanneer gaat de raad van Purmerend hier kamer vragen over stellen , het kan toch niet zijn dat men Groep Hop Purmerend een vader die de schreeuw van de leeuw heeft onder de aandacht gebracht , men heeft weg gekeken en de nabestaande met 10.000 euro achter heeft gelaten omdat gemeente Purmerend dacht geen bewijs gaan wij niet over tot vergoeding.

16924_885104198240601_1007035472845852344_n

Je moet je schamen om zo een gezin de afgrond in te werken , maar ze komen terug.

shame on you

Advertenties

Reacties zijn gesloten.