Black Face

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed aan mistoestanden?
Gas kranen openen draaien om je moeder op te blazen ??? officier van justitie Mr Visser liet dit achterwegen. zij geeft jou Black Face nog een kans…. Poeta la madera.. Politie agenten die een groot risico liepen die aanwezig waren bij het plaats delict. Tijdens de rechtszitting werd dit achterwegen gelaten door de Officier WAAROM deed zij dat wie gaf haar opdracht om dit niet te vermelden?? Wie zit hier achter om dit niet naar buiten te brengen? Was ben bang voor dit soort toestanden? En leek het politiek gezien beter om te zwijgen? © ANPANP-drachten5

Jeugdzorg faalt

Moord purmerend

Jou leven gaat behoren tot de Hel.

Reinier Homo

389634_399244496826576_1646076058_n

Verslaggever is nu achter je medicatie gekomen.. Die werd van uit de rentray in een keer stop gezet??? Met deze medicatie leg je een olifant plat. Vraagje instanties kan iemand de maatschappij uitleggen waarom hier geen aandacht aan is besteed, laten wij het nog niet hebben over de gesprekken die in bezit zijn want dat betekend gewoon EXIT de de Minister Steur en zijn hulpje Kamerlid Klaas Dijkhoff (34) staatssecretaris van het ministerie van Justitie.

http://www.tweedekamer.nl/kamerleden/commissies/vj

De zieke beest gaf ook aan waarom hij zijn medicatie niet meer kreeg?
Het is onbegrijpelijk hoe men hier in alle toonaard hebben gefaald en denken hier mee weg te komen. Moeder heeft hier de tol voor betaald terwijl inzagen OM rapport Haarlem alle instanties van op de hoogten waren dat Reinier naar zijn vrijlating een tikkende tijd bom was waar men op kon wachten dat hij een misdrijf zou plegen die zeker TBS voor de rest van zijn leven zal opleveren om hem zo het zwijgen op te leggen wat in zijn kinderjaren is gebeurd aan mistoestanden binnen Rentray en als men denkt dat wij daar geen bewijs van hebben dat de (stief) vader werd benaderd door de politie over eventueel misbruik met slagroom dan komt men behoor zich zelf tegen in de gesprekken. De vader wilt rust en wilt de schade vergoed zien om zo weer een nieuwe start te beginnen, maar merkt dat men het spel tot het uiterste wil spelen hij betreurd dat omdat men het simpel kan oplossen door met elkaar om de tafel te gaan. Lukt dit niet zal steeds meer Nederlanders zien wat een beerput justitie is als het om fouten gaat waar een minister op kan worden afgerekend. Vader hoopt dat het niet zo ver hoeft te komen.

10387230_686393584778331_1804890890210287352_n

Reacties zijn gesloten.