Wat slikte het beest in de Rentray?

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed aan mistoestanden?

Als eerste wenst de website Andreblogt iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2016. De verslaggever heeft het nog steeds moeilijk mee dat vader niet gehoord wordt. Het is zelfs zo erg in de inzagen van het rapport bij het OM dat de verklaring totaal is weggepoetst en ontbreekt in het politie Rapport? Dat was het eerste wat vader opviel waarom dit voor de Gemeenteraadsverkiezing in maart 2014 verdwenen waren omdat het schijnbaar zeer politiek gevoelig lag en Groep Hop Purmerend niet gewenst was in de Raad van Purmerend en anders doen we gewoon het licht uit tijdens het politiekeidebat in het gemeentehuis van Purmerend, men noemt dat ook wel stroomstoring? Gelukkig dat er mee werd gefilmd en alsnog het Debat online kon worden gezet van Groep Hop Purmerend.

Waarom was de angst zo hoog dat de gevestigde media hier lucht van gingen krijgen en op onderzoek uit gingen zoals vader dit heeft gedaan en er achter kwamen dat hier in deze #moedermoord Purmerend heel veel mis is gegaan?

389634_399244496826576_1646076058_n

Wat slikte het beest zoal aan medicijnen verslaggever gaat een van de medicijnen openbaar maken die op het papier zijn vermeld.
De volgende medicijn werd ingenomen door de moordenaar haar zoon Reinier Rivero Garcia hier afgebeeld:
Reinier Homo

Lorazepam Hier ziet u de afbeelding van het medicijn:

10275_948545598563127_6618233051265675552_n

Wat doet lorazepam en waarbij gebruik ik het?

Lorazepam behoort tot de benzodiazepinen. Het werkt rustgevend, spierontspannend, vermindert angstgevoelens en beïnvloedt de overdracht van elektrische prikkels in de hersenen.

Artsen schrijven het voor bij angstgevoelens en gespannenheid, paniekstoornissen, slapeloosheid, epilepsie, alcoholontwenning, misselijkheid en braken door chemotherapie en onrust.

Angstgevoelens en gespannenheid

Verschijnselen
Iedereen is wel eens angstig. Angst is een normale reactie bij dreigend gevaar. Het leidt tot voorzichtigheid of tot vluchten, en is dus een nuttige vorm van zelfbescherming.

Soms is iemand angstig terwijl daar weinig aanleiding voor is, bijvoorbeeld als u niet naar buiten durft of geen boodschappen durft te doen in een drukke winkel. We spreken dan van een angststoornis.

Angst geeft vaak klachten als hoofdpijn, buikpijn, slaapproblemen en prikkelbaarheid. Hevige angst kan leiden tot hartkloppingen, benauwdheid, zweten, pijn op de borst, trillen, het gevoel flauw te vallen of tintelingen in de ledematen.

Behandeling
Bij angstgevoelens en gespannenheid door hevige gebeurtenissen kunt u gedurende enkele dagen tot weken lorazepam gebruiken. Houden de angstgevoelens en gespannenheid langer aan, of is er een psychische oorzaak voor? Dan worden ze meestal behandeld met psychotherapie of met antidepressiva.

Een enkele keer werken de antidepressiva toch na enkele weken niet voldoende. Dan schrijft de arts daarvoor in de plaats ook wel eens lorazepam voor

Werking
Lorazepam dempt emoties en werkt daardoor kalmerend als u angstig of gespannen bent. Hierdoor verminderen ook de lichamelijke klachten, zoals hartkloppingen, buikpijn, trillen en transpireren, die vaak met angst en spanning gepaard gaan.

Lorazepam is een tijdelijke hulp bij deze verschijnselen. Het lost de oorzaak van uw gespannenheid echter niet op. Bij zeer heftige emoties en gedurende een korte periode kan het nuttig zijn.

Effect
Binnen één uur na inname wordt u rustiger. Dit effect houdt acht tot twaalf uur aan.

Na enkele weken is er kans dat u afhankelijk bent geworden van het medicijn. U merkt dat aan ontwenningsverschijnselen als u niet meer slikt, zoals angst, hoofdpijn, spierpijn, slapeloosheid, rusteloosheid en geïrriteerdheid. Gebruik dit middel daarom niet langer dan enkele weken.

Lees meer over paniekstoornis

Na een gebruik van enkele weken tot maanden moet u langzaam afbouwen. Bij plotseling stoppen heeft u kans dat binnen enkele dagen ontwenningsverschijnselen ontstaan. Bijvoorbeeld hartkloppingen, slapeloosheid, angst, prikkelbaarheid, een gejaagd gevoel, spierkrampen, trillen en overgevoeligheid voor licht, geluid en aanraking.

De beerput staat op springen de stank is niet meer te harden, wanneer krijgt de familie gerechtigheid en de schade die is aangericht word herstelt?

beerput
Men kan niet blijven weg kijken terwijl de instanties hun best hebben gedaan om dit onder het tapijt te schuiven.

knijper

Wordt vervolgd:

 

 

 

Reacties zijn gesloten.