Persvrijheid.

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed mistoestanden?

Persconferentie Mark Rutte

2016-02-05 16:38:29 DEN HAAG – Minister-president Mark Rutte tijdens zijn wekelijkse persconferentie na afloop van de ministerraad. ANP BART MAAT

President Mark Rutter gaf op Correspondents’ Dinner op NPO 1 een opmerkelijke uitspraak blijf met je handen af van de vrije pers. Rechtbanken in Nederland dit is toch helder.. Geen instanties meer verdedigen omdat zij liever niet in het daglicht willen zijn..
Kijkt u even naar deze uitzending Opa Max kan niet er lachen met zijn (dochter) media training, maar dat roep je op je zelf af.

Maar dat geld ook voor de instanties die ook familie drama’s op hun afroepen omdat zij beweren in een gesprek dat zij de specialisten zijn en Buddy Papa zijn mond moet dicht houden. Dat heeft hij gedaan , maar heeft Papa ook het recht om de andere kant van het verhaal te berichten waarom dit gruwelijk mis ging.

Kijkt u even mee naar de volgende uitzending en Persvrijheid is nu verankerd door onze minister bij akte.

http://www.npo.nl/artikelen/correspondents-dinner-op-npo-1

Persvrijheid mag nooit worden onderworpen aan Censuur.

 

Reacties zijn gesloten.