Paniek in de (jeugd) zorg ?

Via een informant kreeg de redactie te horen dat Dhr. http://jandickdendas.teamwebs.nl/index.php?class=User&action=ShowProfile&id=15151 niet meer werkzaam is voor Jeugdzorg Amsterdam?
Wat is hier de reden van?
Morgen zal de redactie navraag doen of deze informatie klopt?

Waarom komt de redactie op deze informatie omdat men een artikel onder ogen kreeg waar de volgende instanties in werden genoemd?

De drie jeugdinstellingen -William Schrikker Groep, Trajectum en ’s Heeren Loo Zorggroep- vinden dat de meerderjarigheid voor sommige jongeren moet worden uitgesteld. “We pleiten voor een juridische maatregel die hulpverlening kan verplichten aan 18-plussers die zulke hulp niet wensen, maar wel nodig hebben. Als de situatie daarom vraagt, moeten we als maatschappij doortastend durven optreden. Laat 18-plussers met verstandelijke beperkingen niet aan hun lot over!”, aldus de brandbrief.

Gaat hier de WSG schuld bekennen aan de familie? #Moedermoord die voorkomen had kunnen voorkomen gezien de advocaat van der Pol Purmerend de deskundige via de rechter commissaris liet verschijnen wat er gruwelijk mis is gegaan waar een moeder het leven liet door niet te luisteren naar waarschuwingen?

 

 

Met dank aan instanties namens Marlen Garcia van uit de hemel die mijn kinderen met een schuld hebben opgezadeld. Jullie moeten je schamen wat jullie en mijn gezin hebben aangedaan. Maar ik weet zeker dat deze beerput open word getrokken kwestie van tijd.

beerput

https://www.joop.nl/nieuws/jeugdzorg-wil-volwassenheid-uitstellen

De Gemeentelijke Bank denkt net als het spelletje postcode loterij Zwijgen is beter als dat je met de nabestaande in gesprek gaat en er zijn nog meer gesprekken boven water gekomen.. Maar Groep Hop Purmerend laat zich niet meer (dood) zwijgen in 2018 kunt u weer op ons stemmen en merk dat veel mensen uit Purmerend zich in deze media kunnen vinden.

Reacties zijn gesloten.