GGZ Oost Brabant: geen behandeling voor patiënt met autisme en verslaving?

Direct nieuws overzicht Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed mistoestanden?

GGZ Oost Brabant (Gemeente Purmerend): geen behandeling voor patiënt met autisme en verslaving?

Gelukkig gaat de gevestigde media steeds meer en meer opzoek wat er nou precies mis gaat in de (jeugd) hulpverlening.
Het gaat om het grote zak geld waar men aan kan verdienen, waar geen hulp tegen over staat.
Batterijen van hulpinstanties zoals men de ketenpartners noemen die lekker mee smullen van de grote taart.
Signalen die families afgeven zijn zandkorrels in de woestijn, men wil niet luisteren en kijkt weg terwijl men wel via de Advocaat in de zaak van Moedermoord Gouwzeestraat 162 in Purmerend instanties (hulpverleners) verklaren dat men eigenlijk niet goed wisten wat men met het beest aan moesten die steeds meer en meer in zijn eigen wereld verstrikt raakte.
Wanneer de media daar stukken over gaan schrijven, raakt men in paniek en benaderd men de schrijver in de verkiezing tijd om de waarheid over deze zaak van internet af te halen? De schrijver had toen alleen het transcriptie van het gesprek en nog niet de geluid opnamen, die kwamen pas toen de telefoon werd vrij gegeven van uit NFI. Nadat toen in maart 2014 de gemeente raadsverkiezingen waren gelopen. Grote artikel in de krant.

Zie de datum vlak voor de verkiezing toen het artikel werd geplaatst men schijnbaar zo bang waren dat Groep Hop Purmerend de Raad zou betreden en op het gebied waar lijsttrekker zeer deskundig in is lastige vragen zou kunnen stellen aan het college?

De familie heeft na de verkiezingen de moed kunnen opbrengen om het dossier in te zien wat zich die dag heeft afgespeeld op 06-01-2014 in de Gouwzeestraat 162 Purmerend waar bewoners zijn ontsnapt aan een grote (Gas) explosie door het heldhaftige optreden van een politie agent die de woning betrad en de drie gaskranen en een brandende dicht draaide.
Werd hier de Burgemeester van op de hoogte gesteld?

http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/waterland/article26840193.ece

10387230_686393584778331_1804890890210287352_n

Het kan niet zo zijn dat de Gemeente Uden de moeder gaat lastig vallen om de deksel op de doofpot te houden en men liever niet heeft dat men heeft gefaald. Gelukkig leeft hier de moeder nog. Moeder denkt dat haar probleem is opgelost, maar in de uitzending zit een adertje onder het gras als haar zoon (drugs) of enige middelen gebruikt gaat hij terug naar af.

De redactie kreeg natuurlijk ook de volgende gesprekken te beluisteren en kwamen zeer sterk overeen waar de moeder in de uitzending van Zembla ook tegen aan liep.
Zij had ook gesprekken opgenomen om juist de waarheid boven water te krijgen. Hoe heeft dit mis kunnen gaan , zelfs men sjoemelt met een paspoort? Met de dader die hier aanwezig was en zeker deze informatie niet geschikt voor hem was?

 

http://zembla.vara.nl/seizoenen/2016/afleveringen/20-04-2016/ggz-oost-brabant-geen-behandeling-voor-patient-met-autisme-en-verslaving/

Gemeente wilde graag om de tafel om de kou uit de lucht te halen om zo te kijken wat men kon beteken in de kosten van de uitvaart waar de nabestaande in zijn gedwongen.
De familie Kunnen nu met bewijs zelfs nu met uitzendingen van de gevestigde media en dit is nog maar het begin aantonen dat hier compleet is gefaald.
Het is onbegrijpelijk dat een woordvoerder van de gemeente een hand boven zijn ambtenaar hoofd houd ten kosten van een zieke geest waar men van wist dat hij een gevaar was voor de samenleving met medicijnen die abrupt zijn gestopt zonde dat de familie door instanties van op de hoogte waren gesteld.

moedermoord1

 

389634_399244496826576_1646076058_n

img01666-20130606-1928

http://vara.nl/media/356034

 

 

Gemeente ambtenaar die niet ter verantwoording is geroepen door het bestuur van de Gemeente Purmerend, waar het College van Purmerend in is vertegenwoordigd, wat zich heeft afgespeeld op 06 januari 2014 in de Gouwzeestraat 162 in Purmerend?

 

http://zembla.vara.nl/seizoenen/2016/afleveringen/13-04-2016

 

Het word dan tijd dat de Gemeente de Ambtenaar nogmaals naar hem toe roept en hem maar dringend verzoekt zijn plek te gaan opruimen en een andere baan te gaan zoeken omdat hij schijnbaar niet geschikt is voor deze functie.
De redactie heeft nog meer gesprekken boven water gekregen waar uit blijkt dat men deze zaak ondanks de signalen ook bij de rechter commissaris onder ede hebben verklaart men wist dat dit gruwelijk zou mislopen.

Triest dat geen een instanties de hand heeft gereikt om deze familie de pijn te laten verzachten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.