Leger Des Hel bekend schuld?

Direct nieuws overzicht Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed mistoestanden?

De redactie van Dossier Openbaar kreeg van de nabestaande geluidsfragmenten uit de toestel van de overleden Marlen Garcia Cepero die door haar eigen zoon met 32 messteken  om het leven werd gebracht. Hier zichtbaar op de foto’s

 

Die zijn moeder vermoorden in de Gouwzeestraat 162 in Purmerend niet onder invloed van Drank en Druks zelfs de gaskranen met een brandend gaskraan de boel probeerde ontploffen, dan ben je geheel van het pad af om dit je moeder aan te doen.

Het leger des Hel stuurt zoals hij zich voorstelt de man die het weet en op gebied van dit soort zaken als (ex) politie agent TBS deskundige het woord neemt en aangeeft dat iemand die veertien jaar dag in dag uit met het monster bezig was, hij wel wist hoe het moest?
Hier op de foto de deskundige die later toegeeft dat er fouten zijn gemaakt in de opgenomen gesprekken die waren opgenomen door Marlen Garcia Cepero maar die moeilijk te open waren nadat NFI het toestel had terug gegeven aan de nabestaande.

 

10387230_686393584778331_1804890890210287352_n

De redactie laat u nu de gesprekken horen nog niet in het geheel, maar waar duidelijk te horen is dat Marlen Garcia Cepero van het kastje naar de muur werd gestuurd.
De leger des Hel (deskundige) kreeg even een koekje van eigen deeg toen Marlen Garcia Cepero hem duidelijk maakte dat de vader van haar kinderen altijd haar mannetje blijft ..

Bij de redactie zijn nog meer gesprekken aanwezig, waaruit blijkt dat hier behoorlijk is gefaald en een moord voorkomen had kunnen worden als men beter naar de signalen had geluisterd.. Word vervolgt hoe het beest binnen een paar uur weer vrij kwam na een zware mishandeling..

Reacties zijn gesloten.