TBS op TBS

Direct nieuws overzicht Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed mistoestanden?

Moet hier altijd het volgende liedje bij denken.

https://www.regiopurmerend.nl/2016/10/20/om-eist-2-jaar-cel-en-tbs-tbser-vrouw-neerstak/

img-20160921-wa0001

Wat gaat Reinier Rivero Garcia op vier november 2016 te rechtbank Den Bosch voor straf krijgen na het vermoorden van zijn moeder, ook een medewerker van gevangenis Vucht heeft neer gestoken met een geslepen tandenborstel.

De 32-jarige man zat sinds 2012 in tbs met dwangverpleging wegens een ander geweldincident, en was op begeleid verlof bij familie. Tijdens dit bezoek wist hij zich te onttrekken aan het toezicht. Met een aardappelschilmesje uit de keuken ging hij naar de supermarkt en pakte op de groenteafdeling een willekeurig, nietsvermoedend slachtoffer van achteren vast. Hij maakte stekende bewegingen naar gezicht, nek en rug. De vrouw liep blijvend letsel op in haar gezicht. Het OM vervolgt hem voor poging doodslag.

Instanties denken  denken dat er geen bewijs meer zijn, maar dat kan nog wel eens behoorlijk tegen vallen wat onder Rentray is opgenomen. Gemeente ambtenaar iedereen van de instanties wijst naar jou, advies je bent de zwakste van de schakel en dien je ontslag in. Hou de eer aan je zelf en laat de beerput niet opengaan. De nabestaande hebben veel informatie dat de moord en ook bijna moord op een meisje van 21 jaar werkzaam in Vucht bijna haar leven moest geven met deze gevaarlijke gek. Alle dossier zijn ingelezen bij het OM in Haarlem en de nabestaande kregen duidelijk inzicht je hebt het kat op het spek geboden tijd dat je de handdoek in de ring gaat werpen gezien je ondeskundigheid.. Misschien moet de redactie nog wat gesprekken openbaar maken hoe jij gewoon als een lulletje rozenwater het gesprek in gaat. Albert Hein zoekt nog medewerkers om vakken te vullen misschien wat voor jou..

 

Reacties zijn gesloten.