Mvr Janny Nap

TBS op TBS

Direct nieuws overzicht Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed mistoestanden?

Mvr Janny Nap toen (ex) directrice onder de vlag van Karel Verweij als de Big Bos bij de WSG al een puinhoop van maakte waar hij ook mede verantwoordelijk was voor de gang van zaken bij de WSG in de tijd van het beest die zijn moeder vermoorden met 32 messteken.
Mijn veertien jaar levenswerk komt nu uit en blijkt hoe gruwelijk het mis kan gaan als dit soort bestuursleden de macht krijgen over ouders en hun kinderen compleet de vernieling in brengen, met alle gevolgen van dien omdat de rechtelijk macht nog steeds denkt dat dit soort bestuursleden op een voetstuk sta

Overal waar Karel opduikt gaat het mis?
Mvr Janny Nap mocht blijven onder de volgende Clown die er ook een puinhoop van maakt zijn naam is Peter Kouwenberg

Maakte er ook een puinhoop van in de tijd van het beest wilde graag een gesprek met ons aan als nabestaande waar op video word toegeven dat zij hebben gefaald in de zaak van ons wat een moord had kunnen voorkomen..

Mvr Janny Nap kreeg een baantje toegeschoven als cliënte ambasatrische bij de WSG een soort gastvrouw die haar klanten begeleid in een (hoeren) huis en zorgt voor de hapjes en de drankjes.

nanny-nab3

Mvr Janny Nap heeft ook inmiddels de organisatie verlaten en werkt nu voor een Gemeentelijke instelling de naam houden wij nog even geheim.. Misschien heeft zij deze post ook verlaten , maar daar moeten wij nog even onderzoek naar doen in het Gooi?

De redactie vraagt zich af of de nieuwe (ex) bestuursleden in de Raad van Toezicht beseffen dat in de zaak van de nabestaande een moeder is vermoord die voorkomen had kunnen worden als men naar de signalen hadden geluisterd en niet zo ver waren gegaan om zelfs op Gemeente Niveau (CDA) Purmerend zo ver te gaan dat men voorbij gingen aan het belang van het gezin hier nog even het filmpje opgenomen in de jeugdgevangenis.

Beerput gaat open en een kwestie van tijd tot men gaat inzien dat als men had geluisterd en hun werk hadden gedaan de moeder van de nabestaande had geleefd.

Mvr Janny Nap hier nog een gesprekje en het toetje dat u best wel warm word van uniformen in het huis van Jop Cohen en trillend voor de koelkast gaat en nog net (niet) hijgend klaar komt in ons gesprek op de uniformen die bewaren wij nog maar even als toetje misschien wil men nu wel praten met de nabestaande waar instanties hebben gefaald en de familie een hoop leed heeft bezorgt.

Tot de volgende ronde..

Reacties zijn gesloten.