Van binnen naar buiten werken?

Direct nieuws overzicht Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed mistoestanden?  samenwerken.

 

Lurkte Jeroen Vermeulen dan aan een Waterpijp met een slaapmiddel?
Was het leger des Hel bezig met de kerststal om zo centjes binnen te halen, dat  het beest schijnbaar hun zo dronken had gevoerd dat men het kopje thee zo liet afkoelen dat niet meer te zuipen was?

Theo van Gogh

En dat is ons geluk, zegt Van Buuren. ,,Wij hebben een enorme voorsprong, we kennen al sinds die tijd van Van Gogh de ‘brede benadering’, gecoördineerd door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, uitgevoerd door al die mensen in wijken. Dat wil zeggen dat we in Nederland het complete sociale netwerk gebruiken om informatie over dreigende terreur te winnen. In wijken, in buurten. Dat wordt dan heel suf ‘theedrinken’ genoemd, maar dat theedrinken is puur en alleen bedoeld om informatie te winnen.’’

Brede benadering? Gecoördineerd door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid?
Let op mensen UITGEVOERD door al die mensen in wijken ?
Let op mensen UITGEVOERD door al die mensen in wijken?
Wie zijn dan die mensen in deze wijken die dit mogen uitvoeren?
Welke signalen worden wel en niet opgepakt terwijl deze toch overal bekend zijn zelfs tot het oren en oog team in de straat , maar dan onder een genot van een biertje en een vette paling.

10314491_693069750771255_8684633188527042621_n

10541947_693069787437918_4240156241431704603_n

Terrorismedeskundige Bibi van Ginkel van instituut Clingendael legt uit: ,,Veel partijen op landelijk en lokaal niveau werken met elkaar samen. Denk aan scholen, wijkagenten, burgemeesters, jeugdzorg, buurtvaders en GGZ-medewerkers. Iedereen is alert: als een jongere afwijkend gedrag vertoont, wordt gelijk aan de bel getrokken.

Stadspartij heeft schijnbaar hier de sleutel over de wijk waar Fidel Castro nog eens zich omdraait in zijn grafkist hoe men hier omgaat in de sollicitatie procedure wie wel en niet lid mag worden van de (stadspartij) buurt en ogen team.

Groep Hop Purmerend lijsttrekker is in bezit van de nodige papieren en heeft veel opleidingen gevolgd onder een zeer hete kopje thee die zodanige kennis heeft van zaken dat als een plaatselijke terrorist die zijn moeder zodanig bedreigt men richting het oosten kijkt en wacht tot de thee zodanig is afgekoeld en men hard wegrent als de Marlen Juana Garcia Cepero samen met haar Ex man aangeeft aan het service team die een kopje thee schenken maar schijnbaar niet geld voor Groep Hop Purmerend die politiek scherp actief is en het liefst monddood word gemaakt als deze lastige vragen stelt binnen de raad..

12716265_932525203485124_219484149936510438_o

Het was beter geweest dat men het kopje thee had laten staan en voor een sterk kopje koffie had gekozen en aanwezig waren geweest in de rechtszaak van twaalf december 2016 waar het beest (bekend) bij het kopje thee team niet ingreep om Marlen Garcia Cepero te beschermen tegen haar DOOD.

Als ingelast beschouwd wie heeft hier gefaald onder een genot van een (lauw) (heet) kopje thee die liever geen pottenkijkers in het ogen en hoor team willen hebben.?
Bepaald een Stadspartij wat in haar wijk komt wonnen? En geeft geen ruimte voor Huurwoningen?

Tijd voor een WOB verzoek of de moord van Marlen had kunnen worden voorkomen als men de juiste smaak had de thee die men dronk en Groep Hop Purmerend op inhoudelijk argumenten had toegelaten tot hun (Stadspartij) team en veel leet had kunnen voorkomen.

De redactie gaat opzoek naar een (EX) politieagent om hem te vragen of hij bereid is duidelijk aan te geven waarom Groep Hop Purmerend werd geweigerd.
Heeft hij hier naar eervol ontslag een baantje aan overgehouden?

13203714_635405995530442924
Tijd voor actie:
Wist deze (EX) agent van deze kopje thee actie en moest hij van uit zijn (BAAS) het nieuws brengen dat men geen pottekijkers wilden die wel eens achter de waarheid zouden komen en de Moord op Marlen Garcia Cepero had kunnen voorkomen?

DSC03397_-_kopie

Tijd voor een warme chocolade melk.. Denk na wat je met je laatste rollo doet..

 

Volgens de Stadspartij is er geen ruimte voor socialen huurwoningen en wil men alleen maar elite binnen hun wijk ..

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.