Vier handen op een buik..

Direct nieuws overzicht Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed mistoestanden? Tegenwoordig hebben wij tv uitzendingen over de falende hulpverlening..
Het programma heet vier handen op een buik.

 

De man van het leger des HEL de deskundige op het gebied van (bescherming) van moeders van uit de (kerk) het woord van (GOD). Een man die dreigt opgenomen gesprekken via zijn justitie medewerker leidinggevende de shit van internet verwijderen..
Meneer vergaat even dat moeder gelukkig gesprekken had opgenomen die heb als zogenaamde deskundige en vader ten antwoord gaf hou je mond ik ben hier de deskundige?
Vader hield zijn mond en vraagt zich nu af of deze man ook zijn mond houd of wil toegeven dat hij de #moedermoord had kunnen voorkomen.
Deze man gaf aan dat er geen woonruimte beschikbaar was voor het beest..
Maar ik volg nu al een tijd het programma vier handen op een buik en het leger heeft direct woonruimte voor minderjarige moeders en meteen een kamer training beschikbaar binnen hun organisatie?
Vreemd dus als het beest Reinier Rivero Garcia zwanger was geweest dan was er direct plaats voor een woonruimte en liep zijn moeder geen gevaar.

Reinier Homo

Maar deze moordenaar die ook nog eens bijna een bewaakster in Vucht vermoorde werd gedwongen bij zijn moeder geplaatst terwijl men wist dat het verkeer zou aflopen.

Hoe is het mogelijk dat men zoveel risico heeft genomen en moeder aan zoveel gevaren heeft bloot gesteld?

Men wist gezien de uitspraken van twee officieren van Justitie zowel in Alkmaar als in Den Bosch Mvr. Mr Visser en Mvr. Mr. Krammer. dat het een tikkende tijdbom was.
Men wist het ook instanties, hoe was het mogelijk dat moeder bloot werd gesteld om vermoord te worden met 32 messteken?

Het word tijd voor dossier openbaar.
De mensen die hier voor verantwoordelijk voor zijn , hun spullen pakken en hun baan zullen verlaten..

Reacties zijn gesloten.