Marlen drie jaar verder.

Bloed aan hun handen

Moord op bestelling. Instanties hebben gefaald.

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed mistoestanden?

 

moedermoord

Informatie was bekend over de geestelijke toestand van het beest die koelbloedig zijn moeder om het leven bracht.

moedermoord1

 

12391779_650135838422799_6821368597653739103_n

GOD

Men wist dat het verkeerd zou gaan, maar keken de andere kant op ja toch..

Het beest hier op de foto had om hem heen hulpverleningen instellingen, die geen vinger uitstaken.

Beest

Moordenaar Reinier Rivero Garcia van zijn moeder 06-01-2014

De vraag aan Gemeente ambtenaar van de Gemeente Purmerend het terug begeleiden van Mensen met psychische klachten van uit een Pij maatregel (gevangenis) nooit gehoord van RIBW Zaanstreek Waterland West-Friesland gevestigd Slenkstraat 201 /4, 1441 MN Purmerend.
Waarom is deze instelling niet genoemd tijdens het gesprek met de moeder die op gruwelijke wijzen met 32 messteken om het leven werd gebracht omdat de hulpverlening instanties de andere kant op bleven kijken. Vier instanties waren hierbij betrokken en nu blijkt dat een instanties de rechter heeft kunnen overtuigen dat zij hun werk hebben gedaan er blijven er nog drie over. Was jij hier niet van op de hoogte of moest er bewust geen hulp worden gezocht en wist men meer zie OM rapportage en hier dat men wist dat het mis zou gaan en moeder hiervoor werd opgeofferd?
Het beest stak met een tandenborstel ook bijna een medewerkster dood in de PI Vucht.

Ons Aanbod

Wij zijn er voor mensen met tijdelijk of langdurig psychiatrische problematiek. Wij begeleiden hen bij vragen en problemen die zij in het dagelijks leven tegenkomen bij het wonen en participeren in de maatschappij. Afhankelijk van de zorgvraag bieden we ondersteuning op de diverse levensgebieden zoals gezondheid, persoonlijke verzorging, werk, huishouden, sociale contacten, financiën.

De begeleiding is herstelondersteunend. Uitgangspunt is de eigen kracht van onze cliënten. Wij doen er alles aan om die eigen kracht aan te spreken en uit te bouwen.

Vanaf deze pagina komt u bij informatie over ons zorgaanbod. Heeft u aanvullende vragen, mail dan naar de afdeling zorgbemiddeling: zorgbemiddeling@ribwzwwf.nl of bel 0800 33 88 33 88.

Hoeveel mensen zijn hier totaal ondergebracht in Purmerend en om hoeveel mensen gaat het die zijn geplaatst tussen mensen zonder beperkingen?
Tijd dat de Gemeenteraad hierover aan de verantwoordelijke wethouder vragen gaat stellen.

Professionele begeleiding voor mensen met psychische klachten

De RIBW biedt professionele begeleiding aan mensen met tijdelijke of langdurige psychische klachten.

Wij helpen mensen de draad weer op te pakken, inzicht te krijgen in het eigen psychisch functioneren en te begeleiden naar meer rust en structuur.

Dat doen wij vanuit beschermde woonvormen, bij mensen thuis, op afstand met digitale begeleiding en op participatielocaties.

Persoonlijk, betrokken en met als doel de cliënt zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in de maatschappij.

Wachttijdeninformatie

De lengte van de wachttijd is per moment en per locatie van de beschermde woonvorm verschillend en afhankelijk van de zorgvraag. Neem voor actuele wachttijdgegevens contact op met één van onze zorgbemiddelaars op het gratis nummer 0800 33 88 33 88. Zij kunnen u tevens informeren over de mogelijkheden voor een tijdelijk alternatief gedurende de wachttijd.

Per 1 april 2017 is de situatie als volgt:

Wonen in een beschermde woonvoorziening

  • Aantal wachtenden in Zaanstreek: 21
  • Aantal wachtenden in Waterland: 13
  • Aantal wachtenden in West-Friesland: 26

Aanvullend op bovenstaande gegevens zijn 68 personen aangemeld voor begeleiding. Deze personen staan niet op de wachtlijst omdat (nog) niet alle voorwaarden aanwezig zijn, zoals het hebben van een beschikking/indicatie.

Dit word vervolgt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s