Rentray de leugenaar.

pissen

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed mistoestanden?

Reinier Rivero Garcia heeft van zijn 14 jaar tot 24 jaar onder toezicht gestaan van de Rentray?
De organisatie die nu niet meer bestaat.

Stukje geschiedenis waar men ziet dat men van uit (sekte) overtuiging jongeren op het rechte pad konden brengen met de kinderdieven verenging de William Schrikker Groep die in samen span met Jeugdzorg Amsterdam een indicatie besluit vervalste om zo een minderjarige via een toga zwijn van rechtbank Haarlem alsnog te kunnen opsluiten in rekken genaamd de Rentray waar praktijken afspeelde die het daglicht niet konden verdragen.
Bij de redactie zijn foto’s beschikbaar die gemaakt zijn door Reinier Rivero Garcia met een verborgen foto toestel.

Gaan wij en foto tonen?
Ja dat gaan wij doen..

reinier rentray asbestl.

Reinier ging hier van gesloten naar besloten ASBEST huisje waar de rentray geen grip meer op had en resulteerde dat hij zijn lieve moeder met 32 messteken om het leven bracht terwijl alle instanties verklaarde aan de rechtbank dat men wist dat het mis zou gaan.

Politie Purmerend wijkagent Bob trekt zich terug en wil tot op heden geen gesprek aan gaan met de nabestaande?
Waarom wil hij dit niet?

Terug komend op de Rentray een psychiater die op bezoek was bij moeder thuis met het (beest) Reinier Rivero Garcia. Wij informatie hebben dat hij een bordje Spaghetti daar heeft gegeten, waar het beest flink in heeft geplast en de psychiater hier heerlijk van heeft gegeten. Zijn moeder was woest toen hij het haar vertelde en vond het heel ongepast wat hij had gedaan hoe ziek ben je dan.

De persoon in kwestie loog over de afspraken die met Rentray waren gemaakt die ook zijn opgenomen, dat hem twee mogelijkheden werden aangeboden. Een ticket naar Cuba om zijn familie te ontmoeten die hem deze schade hebben aangebracht, of begeleid wonen om zo zelfstandig in de maatschappij te staan. Het laatste was kansloos omdat men wist dat het mis zou gaan. Men ging er van uit ging dat stiefvader en moeder de boel wel onder controle hield.
Luister hier het gesprek die onder de psychiater Rentray werd gevoerd in de Gouwzeestraat 162 te Purmerend.

Het is nog maar een begin hoe men heeft gefaald Marlen Garcia Cepero is opgeofferd door het systeem.

Marlen dood.
Tijd voor Kamervragen hoe zulke instanties zoveel geld kunnen binnen harken en niks leveren.
Hoeveel doden moeten er nog volgen?
Instanties sturen er op aan om meer geld los te krijgen, hoe meer moorden hoe meer de samenleving politiek Den Haag onder druk zal zet.
Rentray heeft gefaald en welke advocaat durft deze handschoen op te pakken? Zowel de Rentray als de william Schrikker Groep aan te pakken en voor de nabestaande die nog veel meer bewijs hebben in zowel audio als foto materiaal ooit de tweedenkamer in beweging gaat krijgen.

De redactie heeft nog meer gesprekken waar de instanties niet meer mee kunnen weg vluchten.

 

 

Reacties zijn gesloten.