Beest belt twee keer uit gevangenis Zaanstad..

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat?
Nu blijkt de naam te zijn veranderd in
Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming!
Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed mistoestanden?

Onbegrijpelijk dat een beest die zijn moeder met 32 messteken de nabestaande dreigend kan aanvallen.
Van uit de gevangenis Zaanstad de kans ziet om de nabestaande lastig te vallen.
Hij kon het spelletje voor de tweede keer uitvoeren omdat hij een heftige vechtpartij had veroorzaakt en over werd geplaatst naar een andere afdeling.

Het beest heeft niet te klagen en zit er goed bij..
De nabestaande vechten dagelijks tegen hun emotie die hebben levenslang gekregen, raken financieel veel dingen kwijt en zorgen er voor dat zij ondanks bloed geld aan de schuld hulpverlening waar ook de gemeente ambtenaar werkzaam is op deze afdeling. moeten betalen toch nog kunnen genieten van hun sociale netwerk die hun de kans bieden om toch een glimlach op hun gezicht te kunnen toveren.

Cursussen gerelateerd aan de vaardigheden van de gemeente ambtenaar.

jeroen vermeulen opleiding.

Schijnbaar heeft Jeroen geslapen tijdens zijn cursussen en zeker niet opgeld toen hij signalen kreeg van uit moeder en stiefvader dat er een gevaarlijke situatie aanwezig was en moeder haar huis uit moest vluchten omdat zij bang was.

Ervaring

Dit mediabestand is een link

 • casemanager nazorg

  Bedrijfsnaam Gemeente Purmerend

  Datums dienstverbandmrt. 2007 – okt. 2015

  Duur dienstverband 8 jaar 8 maanden

  70% van alle mensen die uit detentie komen komt op een zeker moment weer in de gevangenis terecht. Mijn taak is om dit percentage omlaag te brengen. Dit doe ik door naast de cliënt te staan en samen met hem de eerste praktische obstakels weg te nemen. Door samen te werken met andere organisaties om hulp en straf op elkaar af te stemmen en door adviezen te geven voor een beter beleid voor deze doelgroep.

 • medewerker meldpunt zorg en overlast

  Bedrijfsnaam Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Centrum

  Datums dienstverbandjun. 2005 – dec. 2005

  Duur dienstverband 7 maanden

  In het centrum van Amsterdam ervaren bewoners en bedrijven soms overlast van anderen. Als meldpunt medewerker ben je een luisterend oor en onderneem je actie om de overlast weg te nemen. Dit doe je onder andere door organisaties als politie en GGD in te schakelen

 

Opleiding

Hoe is het mogelijk dat deze gevaarlijke gek kan doordringen in het Privé leven van de nabestaande?
Als instanties niet meer kunnen helpen en nabestaande telkens weer in de problemen helpen, dan is de vraag wat kan je hier nog tegen doen?

 

 

Reacties zijn gesloten.