Politiek wil opheldering over kwaliteit van zorg beschermd wonen; SP stelt Kamervragen?

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat? Nu blijkt de naam te zijn veranderd in Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming! Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed mistoestanden?

 

Gisteren werd (politiekies) lijsttrekker van Groep Hop Purmerend uitgenodigd op het kantoor op hoog niveau van de William Schrikker Groep?
Dhr Henri Verbruggen kwam mijn beneden ophalen na een moeizame tocht naar het pand van de William Schrikker Groep inmiddels verhuisd naar een nieuwe pand in Diemen(zuid) wat dichterbij het AJAX stadion.
Ondergetekende was een lange tijd niet meer op de oude locatie geweest en ging er van uit dat zij daar nog zaten, mede omdat de ondergetekende het pand heeft zien verbouwen naar meerdere etage en wat heeft die kunst toen wel niet opgebracht dat zij nu in een andere pand zijn verhuisd?
Wat is de reden van de verhuizing?
Nieuwe start weg met de mistoestanden die hebben plaats gevonden in het ouden pand?
Wie weet gaat de verslaggever een vraag stellen waarom hun kantoren zijn omgedoopt tot studente woningen.

College van Purmerend zie uitdagingen wat hier is gebeurd en het horeca plein een impuls hebben gekregen door studenteten die met mooie weer graag willen genieten van hun zware studie voor zij worden aangenomen tot een organisatie die hun siert om het op te nemen voor (kinderdieven) die als het te zwaar word vluchten kan niet meer en pijl snel op vakantie gaat om niet aanwezig te zijn bij het gesprek om hun gekleurde wangetjes te reden zonder te communiceren met de berokkende en de manager het bestuur in zet om de plooien strak te strijken.
De waarschuwing is ook van politiek Groep Hop Purmerend afgegeven dat een geschoolde medewerker van de WSG die volgens de Jurist Mvr Visser aangaf dat wij niet uit zijn op geld en juist bezig zijn om de kinderen snel en (vakkundig) terugplaatsen bij hun biologische ouders.
Geweldige uitspraak Groep Hop heeft hier van gedroomd en de WSG erkend Groep Hop Purmerend als een Politiekies. Dit moet wel een zetel opleveren als klankbord voor duizenden mensen die met hun hand in hun haar zitten wegens het falende beleid van de (kinderdieven) vereniging zij eindelijk zien. Dat deskundige van Groep Hop kunnen door dringen op bestuursniveau om hun stem te laten horen.

Daar staat Groep Hop Purmerend voor om de wethouder (CDA) bij de les te houden.Er gaat veel geld in de jeugdzorg om, maar veel mensen (kinderen) blijven aan de zijlijn staan.
Neemt u eens kennis van de website van de grondlegger die binnen de rechtelijke macht ouders meer steun en meer mondigheid hebben gegeven die hun kinderen terug hebben gekregen? Dat er fouten waren gemaakt , Groep Hop om raad vroegen omdat Advocaten gen bal voor hun uitvoerde.

Groep Hop Purmerend is klaar voor maart 2018 voor de gemeenteraadsverkiezingen wij hoeven geen gesprekken te organiseren met de wethouders die de andere kant op kijkt.
Groep Hop Purmerend wacht nog steeds op antwoord over de spoorwegovergang tussen de overwhere, elke minuut telt.  Diversen mensen op leeftijd die ons als Groep Hop Purmerend hebben ondersteund en op ons hebben gestemd waren blij dat hun probleem onder de aandacht werd gebracht. Haal ik levend het ziekenhuis als ik met mijn zwakke gezondheid afhankelijk ben van de Ambulance?  Groep Hop Purmerend weet dat wij stemmen kwijt zijn geraakt omdat zij niet meer onder ons zijn.

ProRail en de gemeente moeten samen om tafel met een fles wijn en water om dit belangrijk project te realiseren.

Foto’s volgen nog lees.

Reacties zijn gesloten.