Mes op de keel..

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat? Nu blijkt de naam te zijn veranderd in Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming! Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed mistoestanden?

Verslaggever kreeg documenten met bij behoorden email die voor ouders (niet) voor moeder die heeft er belang bij om de kinderen te voeren aan de kinderdievenvereniging.
Hoe ver kan je gaan als moeder om zo klakkeloos te teken en het gevaar van je kinderen niet inzien?
Zit je haat zo hoog dat je niet meer in het geluk van je kinderen denkt.

Voor ouders die hier mee te maken krijgen dit hebben wij nog nooit mee gemaakt.
Wij hebben Groep Hop gevraagd of zij deze informatie met verschijnende WOB verzoeken ingediend dit nog nooit onder ogen hebben gezien.
Het is schokkend zeker de email van de kinderdief die nog even de druk op voert als je niet tekent dan dwing ik het af bij mijn toga vriendje kinderrechters die altijd aan onze kant staan zie wat Groep Hop heeft uitgezocht dat kinderrechters belangenverstrengelingen hebben. Schat wat zit je haar mooie ben je naar de kapper geweest.

Deze documenten zijn voor ons nieuw en vragen ons af hoe ver moet dit gaan als een ouder de situatie blijft ontwrichten en niet wil mee werken in het belang van de kinderen?
De persoon die wel mee werkt krijgt juist de klappen van de kinderdievenvereniging.

Schokkend de documenten die wij onder ogen kregen en hebben dus ook de namen weg gelikt zoals zij in Den Haag ook zo goed in zijn.
Hier gaat alles het boekje te buiten om zo de kinderen te jatten en de geldstroom in stand te houden om zo de zorg te blijven te verkopen.

Schande wat hier gebeurd de mes op de keel van de (ouders) en zij hebben geen keus de kinderdievenvereniging krijgen dit door de (kinder) Rechter zijn strot geduwd..
Het zwaarste middel terwijl het juist bij vader geweldig gaat maar moeder er alles aan doet om vader de afgrond in te werken.
Kassa voor de William Schrikker Groep met hun bevriende (rechters) die hier in mee gaan en zo de kassa laten rinkelen drie kinderen 450.000 euro in de kassa met daarbij nog extra PGB en ABWZ komt neer op 1 miljoen per jaar is dat even lekker.
Moet nog wel even bekrachtigd worden door de rechtelijke (macht) (kinder) vriendjes anders gaat na de informatie hun macht alsnog de prullenbak in.

Welke rechter brand zich nog meer zijn handen aan een moord die voorkomen had kunnen worden als men wel de juiste hulp had gevraagd bij de rechtbank bij akte.

Marlen dood.fred-teeven-asielzoekers

Tijd voor de bezem.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.