Veilig Thuis (GGD) (kinderdievenvereniging)

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat? Nu blijkt de naam te zijn veranderd in Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming! Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed mistoestanden?

Veilig Thuis, de opvolger van het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling.
Dat heet ook wel in de volksmond, geef het beestje een nieuwe naam om de rotte plekken in het verleden te maskeren.

Wie zijn de bestuursleden en de raad van bestuur die deze doorgeslagen organisaties (begeleiden) om hun scoring drang kost wat het kost uit te voeren en hele gezinnen kapot maken en kinderen kapot maken met beschadigingen die zij hun hele leven bij hun dragen.
De kinderdieven vereniging die maar door blijven gaan om kinderen van hun ouders te scheiden op basis van valse rapportage d.m.v knip en plak werk geleerd op de kleuterschool.

De redactie heeft zelf rapportage in handen hoe veilig thuis klakkeloos in gaat op een melding, omdat een Oma inmiddels overleden er alles aan doet om het gezinsleven van vader en zijn kinderen zodanig kapot te maken uit wraak om de kinderen af te pakken.
Het plannetje van deze Oma mislukte omdat gezien na het overlijden van de moeder van zijn kinderen de beschuldigen geen stand hielden en zij hiermee haar kleinkinderen als een pokerspel kwijtraakte en nooit meer heeft gezien.
De kinderen haten hun Oma door de laffe actie die zij probeerde uit te voeren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De tunnel visie van Veilig thuis gaat ver en ouders staan vaak machteloos als zij niet weten wat er om hun heen gebeurd.
Zij komen terecht in een doolhof en weten niet wat zij moeten doen om beschuldigingen te ontkrachten die niet op waarheid zijn gebaseerd.

De redactie heeft vaak hierover geschreven, maar als het om de kinderdievenvereniging gaat dan duikt men van uit de politiek en van uit de gevestigde media zo ver mogelijk weg.
Tot afgelopen dinsdag Een vandaag een uitzending maakte en het plaatje volledig in kleurde hoe Veilig Thuis flink door het ijs zakte.

Kijkt u mee hoe de kinderdievenvereniging te werk gaat via de GGD en wie zijn deze Bestuurders?

Raad van Bestuur:
Tanno Klijn

Ervaring

Opleiding

Zo krijgt u inzicht hoe de baantjes binnen de bloedgroep Kinderdievenvereniging worden verdeeld.
Dhr Klijn betreurd het dat ouders dit ondervinden?
Dhr Klijn betreurd het pas als zijn gezin en kinderen uit elkaar worden gerukt op basis van valse beschuldigingen, dan zal hij het pas voelen wat ouders mee maken..

voorzitter van de Raad van Toezicht:
Mariëlle Rompa.

Ervaring

lid van de Raad van Bestuur:
Paul Janssen.

– more than 20 years of management experience in (non)profit organizations – extensive experience with networking and relation management in (non-)profit environments – turnaround management (financial, organisational and cultural) – implementation of several IT systems – several supply chain optimisation projects – specialties: turnaround management, business development, supply chain optimisation

Ervaring

De opperhoofd van de kinderdievenvereniging Jan-Dirk Sprokkereef met ingang van 1 april 2016 stapt op als bestuurder van Veilig Thuis.
Afbeeldingsresultaat voor Jan-Dirk Sprokkereef

De slager keurde dagelijks zijn eigen stikkende vlees.

 

Reacties zijn gesloten.