Geheim rapport deel twee.

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat? Nu blijkt de naam te zijn veranderd in Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming! Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed mistoestanden?

Het rapport wat de redactie in handen heeft gekregen, geeft precies aan wat er totaal mis is gegaan, toen Marlen werd vermoord op zes januari 2014. Het is niet te begrijpen voor mensen die er niet mee te maken hebben gehad, maar voor nabestaande die elke dag met grote vraagtekens zitten en van uit instanties word geschreven dat wij Marlen en ondergetekende niet zouden mee werken? Wat een boel shit. Vanaf zijn veertien jaar werd het Beest hier morgens uit huis gehaald door de politie om 06.00 uur omdat zij een plek hadden in een openstelling om hem te begeleiden wat hij in Cuba is overkomen door zijn nichtje, waar wij totaal geen weet van hadden. Wie wil weten wat er daar is gebeurd zal opzoek moeten gaan ik heb het genoeg neer gezet. Maar waar mijn bloed van wegloopt is dat je over de rug van de moeder van mijn kinderen als instanties je bloedhanden probeert te wassen terwijl je wist dat het mis zou gaan, je bent pas een instelling als je de gore lef hebt om de waarheid te vertellen en niet ons als gezin in een andere daglicht te zetten, dat zal niemand maar dan ook niemand lukken. Het beest kwam in augustus 2013 vrij naar een PIJ maatregel die hij op zijn 17 jaar in zijn mik geschoven kreeg naar een zware mishandeling van zijn toenmalige vriendin die het schijnbaar ook lekker vond om afgerammeld te worden en telkens weer bij mijn aan de deur kwam omdat zij het beest zo miste? Ja mensen soms dacht ik bij mijn zelf wat voor maatschappij leef ik? Haar weg gebracht veilig naar huis zit in de tuin met de moeder van mijn kinderen op een warme dag en van uit het donker horen wij over de schutting haar roepen naar het beest? Kijk over de schutting en zier haar weer staan? Haar verzocht te vertrekken omdat hierdoor de problemen in stand bleven houden. Jaren lang moest ik mijn mond houden, maar daar ga ik verandering in brengen, want deze dame stond onder jeugdzorg., Haar moeder,” waar zij mee samen woonde in de Citerflat Purmerend had geen controle over haar eigen dochter, “gevolg jeugdzorg” aan mijn deur of Anna bij ons was? Hu wat krijgen wij nou? jij moet toch opletten niet ik, heb ik een bordje hulpverlening boven mijn deur hangen? Tijd om maar eens die beerput open te trekken.
Zij (Anna) kreeg weer klapjes van het beest en midden in de nacht na mijn dienst kwam politie Purmerend met man en macht binnen vallen in mijn huis.. Net klaar met mijn dienst vol op in mijn slaap, zaklamp in mijn gezicht geschreeuw door politie waar is het beest? Totaal overrompeld en niet wetend wat er was gebeurd plukte zij hem van uit zolder achter een slaapbank, waar hij zich had verstopt. Keek het beest aan samen met zijn moeder en gaf aan nu is het over je bent uitgeleverd aan justitie kan niks meer voor je doen je civiele tijd is voor bij.
Hij kreeg een PIJ maatregel vanaf zijn 17 jaar tot 24 jaar en toen moesten de instanties die het allemaal zo goed wisten nadenken, hoe brengen wij een BEEST die wij zelf opgeleid hebben en waar justitie na vrijlating een jaar verantwoordelijk voor zijn terug in de maatschappij? Ja lezers welke officier heeft geslapen toen hij een oude man op eens een pak slaag gaf en justitie verantwoordelijk was voor een jaar nazorg? Daar zit de grootste fout. Zij hadden hem voorgoed kunnen opbergen in de oude situatie met de nieuwe situatie was hij TBS waardig geweest, geen discussie over mogelijk. Nee dat zou te makkelijk zijn geweest er moest nog meer iets heftigs gebeuren en dat was de moord op Marlen. BAM dan is ondergetekende ook even uitgeschakeld hebben wij geen last meer van. Prachtig gespeeld bijna vier jaar na de DOOD van marlen mijn mond snoeren. Hoe gaat de vader van zijn kinderen dit oppakken? Prachtig hij word ook nog eens genaaid door zijn (EX) schoonmoeder en de rechterlijke macht doet er even een schepje boven op en verwerpt de schade vergoeding? Pardon ik heb veel uitspraken uitgezocht en in dit soort zaken word de schade toegekend. Precies in onze zaak niet, hoe gaan de nabestaande om deze nekslag. Men had het nieuws kunnen afzwakken door om de tafel te gaan, maar weer kiest men voor de aanval om ons geen politieke deur te geven want dan staat alles op zijn grondvest te trillen. We gaan naar de eerste pagina van de ontvangen rapport de inleiding. Begin stuk vermeld het rapport dat het beest in 2007 hij zeventien jaar is al word bestempeld als GEVAARLIJK? Pardon dit hebben wij toch niet verzonnen? Rentray (is) was toch de instelling die de klus voor de kinderdievenvereniging William Schrikker Groep moest klaren? Rentray verklaard dat aan het eind van de Jeugd TBS zij de doelen niet hebben gehaald en niet lukte veranderingen te brengen in het Beest ? Het bestuur is hiervoor dus primair verantwoordelijk voor de DOOD van Marlen mensen zo is het en niet anders. Zij probeerde zich te verschuilen en dit gaat niet op. Een jaar voor het beest vrij kwam was er een schimmige rechtszitting in de Rechtbank Arnhem ondergetekend en Marlen, John Kleijn, Jan Hop die de rechtbank werd uitgezet na een opmerking die insloeg als een bom. Klaartje van Drum (EX) advocaat die haar toga zo snel mogelijk met bloedvlekken aan de kapstok hing terwijl zij ontslagen was als landsadvocaat door de familie, toch doorging om de rechtsgang er door heen te drukken. Van Tante Klaartje heb ik ook nog wat op de planken liggen komt ook aan bod, wat in het vat zit verzuurd niet toch..
Toen het beest vrij kwam heeft men overwogen gebruik te maken van de wet brijzondeopneming in een psychiatrische ziekenhuis? Pardon dat verzinnen wij toch ook niet of wel? Nooit met ons besproken? Vandaag even wat agenten ontmoet mij het winkelcentrum een man die onwel geworden werd en geprobeerd aan een agent mijn diensten te bewijzen om mijn schoudertas aan te bieden als hoofdsteun gelukkig kwam een vrouw die een soort van deken had en hier een soort kussen van heeft gemaakt. Volg auto twee van de politie komt ter plaatse er stapte een bekende uit van de wijkagente in mijn wijk wij groeten elkaar beleefd, maar merkte op dat hij zeker op de hoogte is dat de beerput word opengetrokken.

Waar ik een nasmaak van krijg is als volgt. Hoe durven jullie dit te schrijven hoe durven jullie dit te schrijven slapen jullie echt nog wel lekker als ik jullie de foto laat zien van Marlen Omidina, ga voor de spiegel staan kijk je recht in je ogen en zeg tegen je zelf deze tekst klopt..

Niet alleen die jeugdinstellingen , ook reclassering , gemeente Purmerend, politie het Leger des Heil hebben, na zijn vrijlating, hun uiterste best gedaan om een geschikte plek voor R.G te vinden, omdat het gevaar dat hij voor de maatschappij vormt niet was geweken als HOOG wordt ingeschat?

Ben ik nou gekke Henkie jullie moeten je GVD schamen dat jullie mijn kinderen op het spel hebben gezet, dit is nooit bespreekbaar en naar aanleiding van het rapport zal ik persoonlijk er voor zorgen in hoofdpersoon Gemeente ambtenaar waar ik maandelijks bijna 500 euro bloedgeld moet betalen in de schuldhulpverlening mijn vreugde mijn leven heeft afgenomen. Vier jaar geleden had je geluk aan je kant maart 2018 heeft Groep Hop Purmerend zijn geluk aan hun kant om te laten zien hoe smerig spelletjes worden gespeeld waar elke burger mee te maken kan krijgen bij akte.

25152245_1617000011717679_5171682622585706638_n

 

Luister even het gesprek af waar uit blijkt dat het leger des Heil ook een Pinokkio neus heeft en helaas hun leugen niet opgaat wat zij hebben verklaard in het bovenstaande rapport

media_xll_5353178

Groep Hop Purmerend staat te trappellen om de wethouder CDA scherpe vragen te stellen..

Word vervolgt:

Reacties zijn gesloten.