Persconferentie?

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat? Nu blijkt de naam te zijn veranderd in Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming! Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed mistoestanden?

 

1523140210706140327426

Komt er ook een diepgaande onderzoek naar nu werkzaam werk en inkomen terug gezet in functie wegens falen en niet luisteren naar signalen die werden afgegeven. Moeder met twee kinderen werd op 06 januari 2014 om het leven gebracht met 32 mesteken. Was men op de hoogte van de gevaren?

 

 

Gemeente ambtenaar had dit kunnen voorkomen, als hij deskundig gehandeld had en het beest teruggemeld had naar justitie. Deze man word top beschermd van uit de gemeente dat zelfs een klacht naar zijn leiding gevende niet meer mogelijk is en nu loopt via juridische zaken?

Reacties zijn gesloten.