De redactie van Andreblogt in rouw.

Beste lezers er blijft ons niks gespaard.

De aanval op de persvrijheid door stichting mee zet men door om de beerput dicht te houden.
Wij zijn niet van plan om ons de mond te snoeren en zien ons plicht ondanks een groot verdriet met opgegeven hoofd as Donderdag een rechtszaak die door mee is aangespannen te verdedigen.
Vandaag gebeurde rare dingen aanslag op de media Telegraaf is een aanslag op de fundamenten van PERSVRIJHEID feiten release en vrijheid van meningsuiting.
Wanneer hier rechters groten organisatie met duurbetaalde advocaten van onze belastingcenten hun gelijk laten krijgen zal Nederland hun Persvrijheid op de schop zetten.

Maar wij lopen niet weg wij zullen met feiten proberen de rechtbank te overtuigen dat er in de Zaak Marlen Garcia Cepero is gefaald echt gefaald. Diversen uitspraken van andere ketenpartners in deze zaak heeft het beeld nog meer duidelijk gemaakt.
Het is zo jammer dat de tegenpartij productie inleverde stilletje MAANDEN aan het voorbereiden zijn en de tegenpartij maar een weekje de tijd geeft om hier productie tegenover te zetten welkom in Nederland. De rechtbank dan nog durven te laten geloven dat vanaf april de zaak spoedbelang is?

Zijn wij nu van slag nee dat zijn wij niet ondanks een keiharde klap die wij te verwerken kregen en die slaat er behoorlijk in. Vandaag kreeg de Journalist op de markt te horen dat zijn maatje zijn bloed gabber zijn ouwe buurjongen zijn ondersteunde in zijn politiek beweging als politicus en hem daar in steunde om de beerput politiek gezien eens flink open te trekken en nu ook dagelijks in het nieuws te volgen is hoe instanties falen telkens falen en proberen de deksel op de beerput te houden om zo hun straatje schoon te vegen.
WIJ LATEN ONS MOND NIET SNOEREN NOOIT NIET EN OOK NIET IN DE TOEKOMST.

Hans Möring rust zacht in vrede wanneer je alle dierbaren boven ontmoet laat het ons weten en maak er een mooie feest van.
Maatje gaber ik zal je missen maar weet dat je altijd bij ons bent in ons hart, je steunde onze politieke partij ik zal je missen maar zal strijdvaardig zijn AJAX was is onze clubje.
Hans rust zacht maar zo oneerlijk waarom waarom waarom.

De redactie leeft mee met alle vrienden en (familie) die een warme plek hadden in Hans zijn hart.

R.I.P Hans

Reacties zijn gesloten.