Marlen Garcia Cepero

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat? Nu blijkt de naam te zijn veranderd in Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming! Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed mistoestanden?

282202-090218

27-12-1966- 06-01-2014+

Marlen deze prachtige foto kwam naar boven met tevens weer veel bewijs dat men heeft weg gekeken en wisten dat het verkeerd zou aflopen.
Soms vraag ik mijn af nu als persoon en niet als feiten journalist, ” slaap” je wel lekker als je naar deze foto kijkt en als instanties wist dat het beest Reinier Rivero Garcia een tikkende tijdbom was? Je als instantie de kans had om hem terug te melden naar justitie. Voor dat hij , “het beest,” Reinier Rivero Garcia een man ernstig mishandelde? Waarom heeft men deze stap niet gemaakt?
Het kan maar twee dingen beteken.
Je verstaat je vak niet en moet nadenken of je nog wel geschikt bent om je beroep uit te voeren.
Twee je wist het wel maar moest het bewust zodanig uit de hand laten lopen om het zwijgen te laten opleggen.
Wat boven kei staat is dat er is gefaald.” Wie,” dit voor zijn rekening gaat nemen? Daar komen wij snel achter, want bewijs is er genoeg.

Reacties zijn gesloten.