Wraking verzoek Arnhem Reinier Rivero Garcia.

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat? Nu blijkt de naam te zijn veranderd in Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming! Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed mistoestanden?

De tip die binnen kwam over een rechter die betrokken was bij een wrakingsverzoek in Arnhem deed ons verbazen.
Mijn laatste rechtszaak heb ik bewust laten doorgaan, met reden tegen de instelling.
Natuurlijk wisten wij dat wij te maken kregen met weer een ingevlogen rechter die aan het eind durft te zeggen? Gaat u vandaag ook weer herrie schoppen in de gemeente?
De gesprekken zijn opgenomen om te laten zien dat je als burger machteloos staat tegen een rechtelijke macht als je geen goede advocaat kan betalen als burger en instellingen dit wel kunnen doen.
Je weet dat je het gaat verliezen als je bij een rechter geen bewijs meer mag inleveren waar uit blijkt dat er wel degelijk is gefaald.
Beste advocaat je hebt gewonnen maar niet politiek ik heb een leuk bericht.
Wanneer je in de boksring staat dan loop je klappen op en dan ga je wel eens down.
Maar het kan ook wel eens zo zijn dat je bewust tegen de vlakte gaat om zo politiek gezien inzicht te geven hoe burgers het nooit gaan winnen door ingenomen standpunten die wraking waardig zijn.

hogerberoep reinier arnhem
|
Terug komend in Arnhem Hebben wij rechters gewraakt.

50257198_2120363514714657_408905462382067712_n

Mr R. van den Heuevel wilde niet de bodem bereiken en koos voor de macht.
Vandaag kregen wij de volgende melding?

ere_robheu

IN MEMORIAM MR R. VAN DEN HEUVEL

De redactiecommissie heeft de zeer droeve plicht u het geheel onverwachte overlijden van ons redactielid mr R. (Rob) van den Heuvel te moeten melden. Hij is op 11 maart jl. omgekomen tijdens het beoefenen van de door hem zo geliefde roeisport.

 

Mr. Van den Heuvel was sedert 1999 actief betrokken bij de militaire rechtspraak, eerst als lid van de Militaire Kamer van het (toenmalige) Gerechtshof Arnhem en sedert 2003 als voorzitter van die Kamer. Hij werd alom gewaardeerd wegens zijn scherpe juridische analyses, gecombineerd met een gedegen oog voor de maatschappelijke, militaire èn individuele context waarin strafbare feiten dienen te worden beoordeeld. Ook heeft hij in de afgelopen decennia op zeer belangrijke wijze bijgedragen aan de doorontwikkeling van het militaire strafrecht.

 

Rob was sedert 2006 lid van de redactiecommissie van het Militair Rechtelijk Tijdschrift en bleek al snel een steunpilaar, waarop nimmer tevergeefs een beroep werd gedaan. Hij gaf de voor ons tijdschrift zo belangrijke ‘peer review’ op onnavolgbare wijze inhoud, met scherpe en humoristische analyses op de hoofdlijn en in het detail, voorzien van puntige raadgevingen voor auteurs.

 

Ons is een buitengewoon deskundig en zeer aimabel collega in het militaire recht ontvallen. Wij zullen hem zeer missen. Ons medeleven gaat uit naar zijn echtgenote en verdere familie.

 

 

Namens de redactiecommissie,

 

 

 

mr Jan Peter Spijk

Brigade Generaal, MJD bd

Wat vervelend nou.
De moeder van mijn kinderen had kunnen blijven leven als de instelling hun werk hadden gedaan.
Een instelling wilde het gevecht aan en ik moet bloed geld betalen en dat doe ik met liefde , waarom dit is het bewijs dat de moeder van mijn kinderen opzoek zijn naar jullie voor gerechtigheid.

Jullie konden beschikken over top advocaten ik kon het niet betalen en nog moest ik het opnemen tegen een corrupte rechter. Hij was mijn bekend en ik liet hem gaan , maar kon hem wraken op een uitspraak. Gemeente en ik zal geen namen noemen maar VVD heeft boter op hun hoofd niet zo gek dat de burgervader van Purmerend het vertrouwen opzegt in de VVD toch welke politiekeus zit hier diep in verweven met zijn vrouw waar ik in ben veroordeeld?

 

153103-090218

De moordenaar met zijn moeder en zijn oma die het systeem hebben kapot gemaakt.
Zijn moeder deed alles voor hem, maar advocaatje jullie deden niks voor hun moeder in Nederland. Zij was bang en de instelling die jij verdedigd en gewonnen heeft had moeten ingrijpen.
CIZ1

 

 

Reacties zijn gesloten.