Rentray Lelystad.

Dhr. xxx Teammanager Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) heeft namens de directie van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam een brief laten uitgaan. We vragen dan aan de Teammanager, zonder nog even inhoudelijk op de brief in te gaan of hij volledig achter de (dodelijke) waarheid staat? Nu blijkt de naam te zijn veranderd in Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam heet Jeugdbescherming! Waarom de naam te veranderen, kleeft daar zoveel bloed mistoestanden?

Beste lezers lang is er niks aan de website gedaan, dat had te maken met wat wij wel en niet kunnen plaatsen.
Vaste lezers weten inmiddels dat de moeder van mijn kinderen met 32 messteken om het leven is gebracht door Reinier Rivero Garcia nu opgenomen in de TBS Mesdagklieniek in het noorden van het land.
Onze overheid heeft steeds meer wetten in het leven geroepen om de media de mond te snoeren de DDR is hier niks bij vergeleken.
|
Waarom heeft de overheid dit in het leven geroepen , om de schade die zijn aangericht niet boven water te krijgen en instanties kunnen verstoppen om hun fouten onder het tapijt te schuiven.
Maar ik zal geen journalist zijn om informatie boven water te krijgen dat de Rentray veertien verhuizen dozen vol met bewijs materiaal de hoofdverantwoordelijk is aan de DOOD van Marlen Garcia Cepero>

Wij hebben een hand aan gereikt naar de rentray Lelystad met een nieuwe Directeur en bestuursleden om de beerput niet open te trekken.
Wij zijn hier volledig te werk gegaan in hoor en wederhoor.

Gesprekken gevoerd en bewijzen laten zien niet alles maar wel waar men over kon nadenken.
Dan komt de reactie wij zijn onschendbaar en u kunt naar de pomp lopen?
Dat hadden wij verwacht en onze jurist gaat aan de slag.
Dhr. Volkert Batelaan denkt ik ga deze strijd wel winnen?

Hij houd een slag om de arm en wil wel in gesprek blijven en verwijst voor onze schade naar eventueel slachtofferhulp? |
Die waren in het begin in beeld en hebben niks gedaan hoe kan dat?
Wat voor sterke krachten zaten hier achter?

De nieuwe Directeur Dhr. Volkert Batelaan dacht natuurlijk ook de verantwoordelijkheid (ASBEST) rekken waar veel van de genoemde stof aanwezig was gezien de rapporten die wij in bezit hebben en kinderen en medewerkers hieraan zijn blootgesteld.

Wij hebben het bestuur van de Rentray die natuurlijk de volledige verantwoording dragen via hun Directeur de kans te geven om de uitgestoken hand op te pakken, zij hadden daar geen behoeften aan en hadden geen moeite met bewijsmateriaal online te zetten, dat gaan wij doen hoe een moord op Marlen Garcia Cepero had kunnen worden voorkomen als men de juiste protocol had uitgevoerd.

Marlen dood.
De Rentray lijkt hier gevoelloos voor te zijn, wij als nabestaande niet en worstelen met levenslang.|

Let u even op de volgende brief van uit de Rentray recent naar ons gestuurd van uit een klokkenluider die het inmiddels spuugzat is hoe het bestuur net als andere instelling die meer in de media staan de zaken proberen af te dekken om zo binnen de top hun fouten niet toe te durven geven.
De klokkenluider zal meer en meer nog bewijzend materiaal naar ons toe zenden wat niet anders kan lijden tot het ontslag van het volledige bestuur.
De directeur zal als eerste het veld moeten ruimen wegen onderschatting in zijn organisatie en een verziekte zweer op de werkvloer.

Deze mensen zijn kapot en hebben gewaarschuwd doe wat met Reinier Rivero Garcia dit gaat FOUT aflopen, maar men heeft niet geluisterd en nu via de nabestaande doet de Rentray weer het zelfde en dat schiet in het verkeerde keelgat bij het personeel.

Men krijgt nog een kans om tot een oplossing te komen tot er nog meer naar buiten gaat komen.
Het kan niet zo zijn dat de samenleving op een tikkende tijdbom leeft door fouten.|

Wij gaan u nu een brief brengen van uit de Rentray en let u even op de datums en de moord op Marlen Garcia Cepero.
Reinier Rivero Garcia Staat volgens bronnen op het punt de beerput open te trekken en die gaat behoorlijk stikken.

66247674_2379946195423053_8723704943321546752_n
Dit is nog maar het begin aan belasten materiaal, maar de Directeur geen moeite had om zijn baan op het spel te zetten.
Dit word natuurlijk vervolgd …

|

Reacties zijn gesloten.